Untitled
27 sep 2012
week 43: 20 t/m 26 september

Op 20 september zijn Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas en Sjoerd hebben samen op de grond gespeeld, al is Sjoerd wel een stuk mobieler dan Bas.
We zijn op 21 september met de auto naar het centrum geweest om boodschappen te doen. We hebben met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geluncht. ’s Avonds kwam Joris, een oud-collega van Mark, bij ons eten.
Op 22 september was tante Monique jarig. Aan het eind van de ochtend zijn we op het feest geweest. Bas was heel lief, hij heeft er zijn boterham gegeten en met de autootjes van Esther en Lars gespeeld. Daarna heeft hij thuis in bed geslapen. ’s Middags kwamen Alwin en Ilona op kraamvisite. Het was erg gezellig hun weer te zien. Bas vond vooral Ilona erg leuk; hij heeft de hele tijd naar haar zitten lachen. Toen we aan het eten waren, heeft Bas er gezellig in de kinderstoel bij gezeten. Hij was heel erg druk met zijn armpjes en beentjes aan het zwaaien.
Oom Arjan vierde op 23 september zijn verjaardag. Daar zijn we ’s middags naar toe gegaan. Ook vandaag was Bas weer erg lief. Hij heeft even boven in het campingbedje gelegen, maar hij heeft maar heel even geslapen. De rest van de tijd is hij er gezellig bij geweest.
Op 24 september zijn we bij Dorine en Mats op bezoek geweest. Net toen we met de wandelwagen wilden vertrekken, begon het heel hard te regenen en te waaien en hebben we toch de auto maar gepakt. Bas en Mats hebben samen op de bank gespeeld.
We zijn op 25 september bij opa en oma Van Mierlo gaan eten.
Op 26 september hebben we eerst boodschappen gedaan, daarna zijn we bij Mandy en Sem op bezoek geweest voor Mandy’s verjaardag. Lieke en Julian waren er ook. Toen we net binnen waren en Bas nog in de maxi-cosi zat, kwam hun hond Mila Bas al erg enthousiast begroeten met een lik in zijn gezicht. Bas reageerde in het begin eigenlijk niet echt op Mila, later moest hij wel om Mila lachen. Toch vond ik het af en toe wel wat eng; Mila is Sem natuurlijk wel gewend, dus er zal wel vaker iemand met een vinger in zijn oog prikken, maar je weet toch nooit hoe Mila op Bas reageert en omgekeerd. Julian en Sem hebben de hele tijd lekker op de grond gespeeld (die kruipen en lopen al), Bas heeft vooral op schoot gezeten, maar later heb ik hem ook op de grond gezet, zodat hij ook wat kon spelen. Na de verjaardag hebben we tante Maartje opgehaald.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative